mana_logo
Kontakt
Tel: 040/310-017
Radno vrijeme:
Pon-pet: 08.00-20.00
Sub: 08.00-13.00
Ned: Zatvoreno
Mana
O nama:
MANA je europska robna marka odjeće i slijedi modne trendove talijanskih i francuskih modnih dizajnera. Manine kolekcije izrađene su od kvalitetnih materijala u uvijek novim paletama boja i uzoraka.
MANA nudi kolekcije ženske, muške i dječje mode, odnosno odjeću za cijelu obitelj i to pod markom koja jamči stalnu kvalitetu po vrlo razumnim cijenama.
Riječ je o proizvodima s odličnim omjerom između cijene i kvalitete, a u asortimanu MANE nalaze se:
– modeli za elegantno odijevanje
– casual program
– sportski program
– donje rublje
– čarape
– posteljno rublje.
Manine kolekcije širokog su raspona veličina, tako da osobe izvan standardnih konfekcijskih mjera mogu lako naći brojeve za sebe.
U Mani je uvijek moguće pronaći bogat izbor dječje odjeće: od donjeg rublja, pidžama, trenirki, majica, pletiva, hlača, suknji, čarapa, sve do kaputa i jakni te kapa za hladnije dane; dakle zaista sve što je potrebno djeci.
Dječja odjeća praktična je i trajna, izrađena je od materijala koji omogućuju slobodno kretanje i jednostavna je za održavanje.
Ženske muške i dječje kolekcije modne marke MANA imaju tri glavne odlike: kvalitetni materijali, atraktivni krojevi i nevjerojatno povoljna cijena.
Kako bi kupcima omogućila još povoljnije uvjete, Mana je na hrvatsko tržište uvela Mana card program. Riječ je o kartici kojom se ostvaruje nekoliko pogodnosti:
– korisnici kartice na prodajnim mjestima Mana mogu odabrati određene artikle po povlaštenim cijenama, nižim od redovnih cijena
– svaka kupnja, pa i ona s najmanjim iznosom zbraja se, te ukoliko se u tri mjeseca prijeđe minimalni prag, korisnik kartice zavrjeđuje popust kojeg može iskoristiti na prodajnim mjestima Mana.Važno je napomenuti da pristupnicu za karticu može zatražiti svaka punoljetna osoba, kartica je potpuno besplatna te korištenje iste ne podliježe bilo kakvim obvezama za kupnju.
Karticu korisnik dobiva na prodajnom mjestu čim ispuni pristupnicu, tako da se sakupljaju bodovi već prilikom prve kupnje.Također, na prodajnim mjestima Mana moguće je zatražiti poklon bon kao mogućnost darivanja bez dilema oko odabira konfekcijskih brojeva i stilova. Elegantno i lako može se darivati poklon bonom, a sve informacije oko bonova mogu se dobiti kod prodajnog osoblja.

 

Mana
Novost #mana
×