pcpro1_logo1
Kontakt
Tel: 040/310-522
Fax: 040/314-357
E-mail: prodaja.pcpro@gmail.com
Radno vrijeme:
Pon-pet: 08.00-20.00
Sub: 08.00-13.00
Ned: Zatvoreno
pcpro
O nama:
Osnovna djelatnost tvrtke Power Computers d.o.o. je proizvodnja, prodaja i sevis računala i računalne opreme. Razvoj poduzeća temelji se na kvaliteti proizvoda i stručnoj tehičkoj podršci našim korisnicima.
Naš proizvodno, prodajni i servisni asortiman obuhvaća sve vrste računala i njegove prateće opreme. Kvalitetan priozvod, dogovoren termin isporuke, velik broj prodanih računala, stručna servisna podrška, velik broj zadovoljnih kupaca, te stalna ulaganja u tehnologiju poduzeća motiv su nam za daljnje poslovanje.
Danas kad su nam računala i prateća oprema postali nezamjenjivi u svakodnevnim poslovima, nameće se pitanje što kad se nešto pokvari, kad stvari ne idu kako treba…U tom trenutku je potrebno na raspolaganju imati kvalitetan, pouzdan i brz servis, sa vrhunskom oprememom i stručnim osobljem, koji će sigurno riješiti svaki Vaš problem!
Na raspolaganju Vam je jedan od najboljih profesionalno opremljenih i ekipiranih servisnih centrara, sa velikim izborom rezervnih dijelova i mobilna servisna ekipa!

 

pcpro
Novost #pcpro
×